Més de 4.300 inscrits disputaran la 14a edició del Cros de Sant Cugat aquest diumenge


Temes relacionats

L'avinguda de les Corts Catalanes i Puig i Cadafalch es tallaran pel Cros (10/nov/12)

L'Special Cros, cursa per a discapacitats intel·lectuals, novetat al 14è Cros (29/oct/12)


  • Comparteix:

Darrera edició del Cros

Darrera edició del Cros

El 14è Cros Ciutat de Sant Cugat arriba aquest diumenge amb el mateix nombre d'inscrits, més de 4.300, que les dues darreres edicions. La gran novetat d'enguany és la cursa per a discapacitats intelectuals amb 25 inscrits. El Cros comença a les nou del matí amb la categoria popular i finalitzarà amb els prebenjamins a dos quarts de dues del migdia al parc de la Pollancreda.

La gran novetat d'enguany és la creació de l'Special Cros, per a discapacitats intelectuals, i que té més de 25 inscrits. Una cursa, promoguda pel Club Muntanyenc Sant Cugat, amb un recorregut de 470 metres i que es disputarà quan passin deu minuts de les deu del matí. L'organitzador del Cros, Xavi Requeno, preveu una alta participació i assegura que està tot a punt perquè es disputi la cursa.

Xavi Requeno

La participació serà molt alta i des de la vessant organitzativa ja està tot a punt.


A banda de l'Special Cros també hi ha una altra novetat com és el concurs fotogràfic digital. Les imatges es poden enviar després de la cursa a inscripcions@teampartners.net i el jurat determinarà la foto guanyadora que serà premiada amb diferents obsequis. Requeno deixa ben clar que el Cros és un activitat per gaudir de l'esport i la natura.

Xavi Requeno

Volem que el Cros sigui una activitat per gaudir de l'esport i la natura.


El rècord de participants és del 2010 amb 3.591 atletes i enguany es podria superar aquesta xifra. Capio Hospital General de Catalunya i Junior Sport & Spa són els patrocinadors de la cursa. El resum en imatges del Cros el podreu trobar al programa 'Grans Esdeveniments' de Cugat tv






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.