El 14è Cros Ciutat de Sant Cugat estableix un nou rècord en 3.600 participants


Temes relacionats

El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba al seu equador amb la primera entrega de premis (11/nov/12)

Més de 4.300 inscrits disputaran la 14a edició del Cros de Sant Cugat aquest diumenge (10/nov/12)


  • Comparteix:

Imatge d'una de les curses

Imatge d'una de les curses

La 14a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat estableix un nou rècord de participants en 3.600. Tot i la pluja inicial, l'edició d'enguany ha estat la més multitudinària superant en nou participants l'anterior rècord fixat en 3.591 de l'any 2010. La nova categoria, l'Special Cros per a discapacitats intelectuals, ha comptat amb una vintena de participants.



La pluja de les primeres hores no ha impedit que s'arribés a un 82 per cent de participació sobre el total d'inscrits. La prova s'ha iniciat puntualment a les nou del matí amb la cursa popular, que s'ha desenvolupat enmig de la pluja. Seguidament han estat les categories juvenil, cadet, infantil i aleví les que han pres la sortida. A mesura que ha anat avançant el matí, la pluja ha desaparegut tot i que el terra s'ha mantingut mullat i en alguns llocs enfangat durant totes les proves. Després de la primera entrega de trofeus, s'ha desenvolupat la resta de proves de les categories benjamí i prebenjamí, sempre les més multitudinàries.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca la importància de la pràctica de l'esport en espais públics com és el parc de la Pollancreda.

Mercè Conesa

És una pràctica de l'esport a tots nivells i obert a tothom. Volem que l'esport estigui en els espais urbans i així ho demostra aquesta activitat.


Al final del dia, un total de 3.600 participants han disputat la cursa. L'edició anterior, marcada per la suspensió a falta de tres proves per la forta pluja, va tenir 3.466 corredors. L'organitzador del Cros, Xavier Requeno, valora l'alta participació, tot i la pluja de primera hora del matí.

Xavier Requeno

Si no plou com l'any passat, l'activitat s'ha de tirar endavant i així ha estat. La gent no s'ha quedat a casa, tot i la pluja inicial. Crec que és positiu.


La següent edició serà la 15a i des de l'organització ja s'està treballant per introduir alguna novetat més i celebrar aquesta xifra de manera especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.