La 6a Festa de l'Atletisme del Muntanyenc, amb el Barça


  • Comparteix:

Darrera presentació de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat

Darrera presentació de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat

La 6a Festa de l'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat tindrà lloc aquest dissabte a la ZEM de la Guinardera i a la seu de l'entitat santcugatenca. Els atletes es presentaran a les pistes i faran una competició juntament amb els atletes del Barça. Després hi haurà un dinar de germanor a la seu de l'entitat amb la projecció de la pel·lícula 'Town of Runners'.

Des de fa un any que la secció d'atletisme ha canviat el format de la festa aprofitant les pistes d'atletisme de la Guinardera. Els més de 200 atletes desfilaran davant la seva afició a partir de dos quarts d'onze del matí i després hi haurà una competició amb els atletes del Barça, club amb el qual s'ha signat un conveni aquesta temporada, a partir de dos quarts de dotze. El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, destaca que aquesta presentació sempre fa il·lusió als pares i també als atletes.

Manel González

L'objectiu és presentar els esportistes a la societat santcugatenca i que els pares vegin tots els atletes. Sempre fa il·lusió.


Després de la competició, la presentació seguirà amb un dinar de germanor, previst per a dos quarts de tres de la tarda, i amb la projecció del film 'Town of Runners', a partir de dos quarts de cinc de la tarda, que explica la història de dues joves atletes d’Etiòpia que es dediquen a l’atletisme per intentar sortir de la pobresa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.