El Muntanyenc Sant Cugat reuneix els seus 250 atletes a la Festa de l'Atletisme


  • Comparteix:

La Festa de l'Atletisme ha comptat amb més de 250 esportistes

La Festa de l'Atletisme ha comptat amb més de 250 esportistes

El caire festiu i familiar ha estat el protagonista en la 6a Festa de l'Atletisme organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), la segona que se celebra a la ZEM La Guinardera. Des de l'entitat s'ha destacat l'esforç dels atletes i dels pares. L'acte ha comptat amb la participació de membres de la secció d'atletisme del FC Barcelona.



El CMSC ha aprofitat la 6a Festa de l'Atletisme per presentar els 250 atletes que aquest any comptarà a les seves files, un rècord per al club. La novetat d'enguany ha estat la participació d'una trentena d'esportistes de la secció d'atletisme del FC Barcelona coincidint amb el conveni de col·laboració que van signar les dues entitats. Gràcies al conveni, alguns atletes santcugatencs han continuat la seva carrera al club barceloní. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca el paper del Muntanyenc a la ciutat.

Xavier Tizon

Quan vam tirar endavant aquesta ZEM, buscàvem que entitats de la ciutat reconeguessin aquest esforç en forma d'esport, com ho fa el CMSC.


Durant tot el matí s'han disputat proves de velocitat, triple salt, salt de perxa i llençament. La jornada també ha servit per atorgar els premis Xènia Hosta 2012, el de millor atleta en totes les categories i l'especial masculí i femení. El director tècnic de la secció d'atletisme del CMSC, Manel González, valora el paper dels pares dels esportistes, clau per als èxits de la secció.

Manel González

Ens ha fet un bon dia i hi han molts pares i atletes.


Per la seva banda, el responsble de la secció d'atletisme del FC Barcelona, Josep Maria Mir, creu que el conveni amb el club santcugatenc és molt positiu per a totes dues parts.

Josep Maria Mir

El futur és molt bo perquè l'aliança pot ser un complement per als equips més grans i de promoció que tenim al FC Barcelona.


La jornada ha finalitzat amb un dinar de germanor i la projecció de la pel·lícula Town of runners, de Jerry Rothwell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.