La 10a edició de les 5 milles femenines de Valldoreix es disputen el 10 de març


  • Comparteix:

El gerent de projectes de Rungames, Oriol Gràcia, i el vocal d'Esports de l'EMD, Xavier Gavaldà

El gerent de projectes de Rungames, Oriol Gràcia, i el vocal d'Esports de l'EMD, Xavier Gavaldà

L'EMD de Valldoreix i l'empresa Rungames organitzen la 10a edició de les 5 milles femenines el 10 de març amb la professionalització de la cursa com a principal novetat. Un nou traçat que combina asfalt i camins de terra pel Parc de Collserola, la fira de la corredora i una nova web amb un spot promocional són els canvis de l'organització per potenciar les 5 milles i arribar als 500 participants.

Coincidint amb la 10a edició de les 5 milles femenines, l'EMD ha volgut donar un nou impuls i per això col·labora enguany amb l'empresa Rungames, perquè li doni l'empenta definitiva cap a la professionalització. Les inscripcions ja s'han obert des d'aquest divendres a Valldoreix.cat i ara mateix hi ha més d'un centenar d'atletes. Els principals canvis afecten al circuit que combina l'asfalt i els camins de terra passant pel Parc de Collserola per primera vegada. El director de projectes de Rungames, Oriol Gràcia, destaca que el cronometratge amb xip ajudarà a la professionalització de la cursa.

Oriol Gràcia

El xip ajudarà a la professionalització de la cursa i és una de les grans novetats.


El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Xavi Gavaldà, explica que és el moment d'aprofitar la cursa per a la seva consolidació amb els 10 anys d'existència de les 5 milles femenines.

Xavi Gavaldà

Era el moment de consolidar la cursa i hem aprofitat els 10 anys per fer-ho.


La sortida i l'arribada serà davant del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'inici de la cursa serà a partir de les deu del matí. Les participants podran disputar les 5 milles, equivalents a vuit quilòmetres, o 2,5 milles. Paralelament a la cursa també es disputarà la milla femenina escolar des de prebenjamí fins a cadet. El dia anterior i el mateix de la cursa es farà la fira de la corredora per recollir dorsals i promocionar els patrocinadors al Mercat de Valldoreix. L'atleta homenatjada d'enguany es desconeix, però segons l'organització es farà públic pocs dies abans de la cursa. La previsió de l'organització és arribar al mig miler de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.