Lebedieva s'endú les 5 Milles Femenines de Valldoreix en el seu debut


  • Comparteix:

Inna Lebedieva just abans de creuar la linia d'arribada

Inna Lebedieva just abans de creuar la linia d'arribada

L'atleta ucraïnesa Inna Lebedieva s'imposa a la 10a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix amb un temps de 34 minuts i 42 segons. La prova ha aplegat al voltant de 900 atletes entre totes les categories i ha presentat un recorregut renovat respecte altres edicions, combinant trams de terra amb l'asfalt. L'institut Arnau Cadell s'ha endut el premi al centre escolar amb més participants.



Finalment la xifra d'inscrits entre totes les categories s'ha tancat al voltant de 1.000 atletes, malgrat que han estat unes 900 les participants. La primera de les curses ha estat la de les prebenjamines a dos quarts de deu del matí. Seguidament, benjamines, alevines, infantils i cadets han estat les que han dut a terme la prova, en diferents recorreguts segons l'edat, variant d'una milla a una milla i mitja. Posteriorment ha tingut lloc l'entrega de premis i a les onze del matí ha donat la sortida la prova reina, les 5 milles. Una cursa en què han participat les atletes juvenils, sèniors i veteranes i en què ha destacat l'atleta ucraïnesa Inna Lebeideva del Baseamado.com, guanyant la prova en un temps de 34 minuts i 42 segons.

Inna Lebedieva

El recorregut és dur amb pujades i baixades. Estava tot molt ben marcat i m'ha agradat molt, a més el temps ha acompanyat.


El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, destaca els canvis d'enguany i espera conèixer la valoració final dels responsables i analitzar com serà la cursa l'any que ve.

Josep Puig

Aquest any hem incorporat un tros de circuit pel bosc. Hem d'analitzar els resultats i decidir si continuem aquest traçat o bé el variem.


A la prova també ha participat l'atleta del Pratenc Estela Ollé, que ha estat homenatjada per les seves deu participacions a les 5 Milles Femenines de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.