Salas i l'aleví del Muntanyenc reben el reconeixement de la Federació Catalana


  • Comparteix:

Salas ha obtingut el reconeixement al millor atleta junior masculí català del 2012

Salas ha obtingut el reconeixement al millor atleta junior masculí català del 2012

L'atleta santcugatenc Dídac Salas i l'aleví masculí del Club Muntanyenc Sant Cugat seran premiats a la Diada de l'Atletisme Català organitzada per la Federació Catalana aquest dijous a Esplugues. Salas ha obtingut el premi al millor atleta junior masculí del 2012, mentre que el conjunt aleví masculí del Muntanyenc ha rebut el guardó a la millor puntuació del Campionat de Catalunya Individual a l'Aire Lliure.

L'atletisme santcugatenc serà guardonat aquest dijous per la Federació Catalana . El saltador de perxa Dídac Salas rebrà un guardó per la brillant temporada. Pel que fa al capítol de clubs, l'aleví del Muntanyenc masculí rebrà el premi a la millor puntuació al Català. El director tècnic del club santcugatenc, Manel González, espera continuar amb la bona dinàmica de cara a la temporada vinent.

Manel González

Hem de seguir millorant qualitativaments i quantitativament per formar atletes.


La gala que es farà a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les set de la tarda.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.