La 1a cursa nocturna Moonrace servirà per celebrar els 25 anys del CAR


  • Comparteix:

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) ha presentat la 1a edició de la cursa nocturna Moonrace que es disputarà el 23 de juliol amb sortida i arribada des del centre a partir de dos quarts de deu de la nit. L'organització espera arribar als 2000 participants en un recorregut de vuit quilòmetres. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i diferents esportistes d'elit han presidit la presentació.

Gran expectació la que ha tingut la presentació de la 1a edició de la Moonrace que organitza el CAR de Sant Cugat. A dia d'avui ja hi ha uns 500 inscrits, una xifra que, de seguir aquest ritme, arribarà al número que s'ha marcat el centre santcugatenc. I és que la prova, de caire popular, tindrà un recorregut de vuit quilòmetres d'un nivell que permetrà disputar la prova a tot aquell que vulgui. El director de la Moonrace, Lluís Capdevila, espera que la cursa sigui una festa per a tots els participants.

Lluís Capdevila

L'objectiu és arribar als 2.000 inscrits. Ha de ser una festa per a tota la comarca.


El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha presidit l'acte i ha destacat que la cursa és una oportunitat única per conèixer el centre des de l'interior.

Ivan Tibau

És una cursa que encaixa molt bé per celebrar els 25 anys del CAR.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca el paper del CAR a la ciutat que ajuda a incentivar l'esport a la població.

Mercè Conesa

El CAR és un referent a la nostra ciutat i ajuda a la població que tingui l'esport com una prioritat.


A la presentació de la Moonrace han assistit esportistes com el tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo, l'exgimnasta Gervasio Defer, el pilot de cotxes Nani Roma i el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Els interessats es poden inscriure al web Car.edu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.