El traçat de la 30a Cursa Popular de la Floresta torna als orígens


  • Comparteix:

La Cursa Popular de la Floresta preveu la participació de 350 atletes en la seva 30a edició

La Cursa Popular de la Floresta preveu la participació de 350 atletes en la seva 30a edició

La Cursa Popular de la Floresta recupera el recorregut original en la seva 30a edició, on s'espera que hi participin més de 350 corredors. L'organització destinarà un euro per participant a la fundació Josep Carreras per al trasplantament de medul·la. La prova, que tindrà lloc el 28 de juliol durant la Festa Major del districte, tancarà inscripcions tres dies abans.

La 'Trencacames' o Cursa Popular de la Floresta recupera la seva essència en el seu 30è aniversari adoptant el recorregut original de la cursa. Malgrat que la línia de sortida i arribada no estigui situada a l'estació com en les primeres edicions i es trobi a les Pistes Esportives de la Floresta, els corredors podran passar per indrets com el Passeig de la Floresta, la Plaça Pere Planes o el Pont del Diari. Es preveu que el recorregut circular de cinc quilòmetres compti amb 350 participants a partir dels 15 anys. Els participants a la cursa llarga es trobaran amb un recorregut ple de desnivells, amb tres quilòmetres de pujades i dos quilòmetres de baixades. Els corredors d'entre 8 i 15 anys també podran participar a la cursa fent el recorregut curt d'un quilòmetre i mig.

En l'edició d'enguany, l'organització ha decidit col·laborar amb la fundació Josep Carreras fent una donació d'un euro per participant per col·laborar amb el trasplantament de medul·la.

L'organitzador de la cursa, Xavi Sans, espera que tot vagi bé tot i la manca d'esponsorització.

Xavi Sans

La valoració esperem que sigui bona malgrat les problemàtiques que tenim en esponsorització degut a la crisi.


Els preus es mantenen respecte a l'anterior edició, i és que els corredors amb xip propi hauran de pagar 10 euros, els que no en tinguin n'hauran de pagar 15 euros i els més menuts 5. Les inscripcions, que es van obrir a principis de juny, es posden fer a Atletisme.com/cursesol/1307floresta i es tanquen el 25 de juliol.

El tret de sortida de la 'Trencacames' serà el dia 28 de juliol a un quart de deu del matí a les Pistes Esportives de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.