Serrahima i Mauri completen l'Ironman de Frankfurt en 13 hores


  • Comparteix:

David Serrahima, al centre de la imatge, entrant amb dos companys del grup / Font: Mireia Castellà

David Serrahima, al centre de la imatge, entrant amb dos companys del grup / Font: Mireia Castellà

El grup d'atletes del Junior FC, encapçalat pels santcugatencs David Serrahima i Mauri Altarriba, ha acomplert les seves expectatives en acabar l'Ironman de Frankfurt en un temps de 13 hores. Ara, el grup es prepara per còrrer l'Ironman d'Àustria l'any que ve.

David Serrahima, una mica per sobre de les 13 hores i Mauri Altarriba, amb un temps inferior, es mostren molt satisfets amb els resultats obtinguts en una prova considerada el Campionat d'Europa d'aquesta especialitat.

Serrahima i Altarriba gaudeixen ara de tres setmanes de vacances, però quan comenci el mes d'agost començaran a preparar l'Ironman que es disputa a Àustria el 2014, on van competir fa tres anys. A Mallorca, participaran en l'Ironman de mitja distància que els servirà com a preparació abans d'anar a Àustria, una de les proves més importants d'Europa.

David Serrahima

L'any que ve fem l'Ironman a Àustria. Ja la vam fer i hi tornem perquè és, juntament amb Niza i Frankfurt, una de les més importants que hi ha. Abans farem Mallorca al mes de maig com a preparació.



El grup d'atlestisme del Junior FC va començar l'any 2009. Des de llavors, David Serrahima i Mauri Altarriba s'entrenen, corren junts i són els màxims responsables del grup, que segons Serrahima, 'està creixent cada cop més i de manera important'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.