Salas (perxista):'El principal objectiu és poder arribar al Mundial de Moscou'


  • Comparteix:

Dídac Salas espera poder estar a la cita mundialista de Moscou

Dídac Salas espera poder estar a la cita mundialista de Moscou

El saltador de perxa santcugatenc Didac Salas afronta la recta final de la temporada amb un clar objectiu, aconseguir la mínima de 5 metres i 60 centímetres que el permeti disputar el Mundial de Moscou a partir del 10 d'agost. Per classificar-se per la cita mundialista, Salas ha d'aconseguir aquesta marca durant el Campionat d'Espanya que es disputa a Madrid a final d'aquest mes.

La temporada posarà fi per a Dídac Salas oficialment en el Campionat d'Espanya de Madrid o bé en el Mundial de Moscou. Tot depèn de la seva actuació a la cita estatal en què és un dels favorits a la medalla d'or. Però el seu gran objectiu, a més de pujar al podi a Madrid, és poder arribar al 5 metres i 60 centímetres que el permetin assistir al Mundial de Moscou. Una notícia que seria molt bona per al saltador santcugatenc en una temporada en què s'ha vist minvat per les lesions, tot i que en les setmanes que porta competint ha recuperat el seu millor nivell, saltant 5 metres i 50 centímetres. Salas valora així de positivament el que porta de temporada de competició.

Dídac Salas

Al campionat d'Espanya vaig segon per rànquing i tinc moltes opcions. Havent estat lesionat gran part de la temporada he recuperat sensacions i ara espero aconseguir la mínima per anar a Moscou.


La cita a Madrid en el Campionat d'Espanya és el 27 i 28 de juliol, mentre que el Mundial de Moscou és a partir del 10 d'agost i fins el 18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.