'La Trencacames' torna als orígens per celebrar les tres dècades de cursa


  • Comparteix:

La 30a edició de la Cursa de la Floresta, més coneguda com 'La Trencacames', tindrà lloc diumenge 28 de juliol a partir d'un quart de deu del matí. Una cursa que recupera el traçat dels seus inicis ara fa 30 anys i que presenta un circuit circular d'uns cinc quilòmetres, amb sortida i arribada a Can Llobet.

Les previsions vaticinen la participació d'uns 300 o 350 corredors a la cursa sènior. Com sempre s'ha confirmat la presència d'habituals a la cursa com Xavier Bonastre, que en els darrers anys ha participat en aquesta dura prova. Amb 200 metres de desnivell i un 95% de recorregut per l'asfalt, 'La Trencacames' es caracteritza per les constants pujades i baixades pel barri florestà, tot i que enguany disminueix la distància fins els cinc quilòmetres, en comptes dels vuit d'edicions anteriors. També està programada una cursa infantil, d'un quilòmetre i mig de recorregut, en què s'esperen un màxim de 50 corredors d'entre vuit i 15 anys.

L'organitzador de la Cursa de la Floresta, Xavier Sans, comenta que la millor manera de celebrar el 30è aniversari és tornar als orígens.

Xavier Sans

Recuperem l'antic circuit de fa 30 anys, variant la sortida des de les pistes esportives. Hem volgut fer un homenatge als pioners de la prova.


D'altra banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca els elogis dels corredors per la bellesa del recorregut.

Xavier Tizón

És una cursa dura i interessant. La gent que participa ens agraeix l'entorn de La Floresta.


El preu d'inscripció és de 10 euros sense xip i 15 amb xip, sent de cinc euros a la infantil. Les inscripcions es poden cursar al web Atletisme.cat. La prova s'ha presentat aquest dimarts a la Sala Heura de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.