Naumov diu adéu a Rieti mentre Cora Salas començarà a competir dissabte


  • Comparteix:

Zoya Naumov ha quedat eliminada

Zoya Naumov ha quedat eliminada

Zoya Naumov finalitza les semifinals del campionat d'Europa d'Atletisme en 13a posició i s'acomiada així de la competició amb un registre inferior al previst. L'altra santcugatenca que disputa l'Europeu és Cora Salas que competirà aquest dissabte per intentar classificar-se per a la final que es disputarà aquest diumenge.

Zoya Naumov no s'ha classificat per a la final dels 800 metres llisos a causa de la fluixa marca en les semifinals (2'08"94) i que no ha acomplert les seves expectatives i ha estat inferior a la que la santcugatenca hagués desitjat. Un mal dia ha portat a la santcugatenca a la 13a posició i a acomiadar-se de Rieti, la ciutat italiana on es disputa l'Europeu, sense opció a disputar la final.

L'altra santcugatenca participant en aquest europeu que durarà fins aquest diumenge és Cora Salas, que resta a l'espera de poder competir ja que la ronda preliminar del salt de llargada es disputarà aquest dissabte quan restin deu minuts per les dotze del migdia. Cora va quedar enquadrada en el grup A on intentarà classificar-se per a la final de salt d'aquest diumenge que serà deu minuts abans de les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.