La Festa Major de la Floresta duu un clàssic esportiu com la 'Trencames'


  • Comparteix:

La 30a edició de la 'Trencacames' es disputa aquest diumenge a un quart de deu del matí

La 30a edició de la 'Trencacames' es disputa aquest diumenge a un quart de deu del matí

La 30a edició de la Cursa de la Floresta, la 'Trencacames', arrencarà des de Can Llobet aquest diumenge a un quart de deu del matí amb la previsió que hi participin 250 corredors, que és el nombre d'inscrits. Aquests atletes completaran el circuit de cinc quilòmetres, amb tres de pujades i dos de baixades. El més petits, d'entre vuit i 15 anys, també podran córrer en una modalitat més assequible, el recorregut d'un quilòmetre i mig.

La 'Trencacames' compleix el seu 30è aniversari, i és per això que l'organització ha volgut tornar als seus orígens recuperant el recorregut dels primers anys. Ara bé, a diferència de les primeres curses, enguany la sortida i l'arribada tindran lloc des de Can Llobet. Tot i això, el traçat passarà per llocs com el Passeig de la Floresta, la Plaça Pere Planes o el Pont del Diari. L'organització espera que els 250 inscrits participin a la prova i completin així el recorregut de cinc quilòmetres, mentre que calcula que uns 50 corredors d'entre vuit i 15 anys faran el de quilòmetre i mig. L'organitzador de la prova, Xavier Sans, considera que per fer especial la 30a edició, la millor forma era torna al recorregut original.

Xavier Sans

Recuperem l'antic circuit de fa 30 anys, variant la sortida des de les pistes esportives. Hem volgut fer un homenatge als pioners de la prova.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca la bellesa del recorregut.

Xavier Tizón

És una cursa dura i interessant. La gent que participa ens agraeix l'entorn de La Floresta.


Com a novetat, enguany l'organització ha decidit donar un euro per participant a la Fundació Josep Carreras per col·laborar amb el transplantament de medul·la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.