David Guiamet i Encarna Viñas són els més ràpids de la Cursa de la Floresta


  • Comparteix:

David Guiamet i Encarna Viñas es proclamen vencedors de la 30a edició de la Cursa de la Floresta, més coneguda com 'La Trencacames'. La prova ha comptat amb la participació d'uns 250 corredors del total de 260 inscripcions cursades entre la cursa sènior i la infantil.

L'edició d'enguany ha estat un retorn al passat, al circuit original que fa 30 anys es va córrer per primera vegada. Menys distància però la mateixa intensitat que en les recents edicions anteriors. Cinc quilòmetres en què els més ràpids han estat David Guiamet aturant el crono en 16 minuts i 29 segons, i Encarna Viñas que ha fet un temps de 19 minuts i 59 segons.

L'organitzador de la Trencacames, Xavier Sans, valora que els participants han pogut rememorar el circuit inicial de la Cursa de la Floresta.

Xavier Sans

Per als participants ha estat més descansats que en altres ocasions. Ha estat rememorar altres èpoques i per a d'altres conèixer aquest circuit.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca la duresa de la prova.

Xavier Tizón

És una cursa difícil i pensada per a persones capacitades per aquest tipus de curses. També és molt valorada i la gent ho reconeix com a tal.


En la cursa infantil d'un quilòmetre i mig, els vencedors han estat Joan Wäger amb cinc minuts i 47 segons, mentre que Laia Moran, amb sis minuts i 25 segons ha estat la més ràpida en categoria femenina. Una cursa infantil que ha tingut un petit problema de senyalització que ha afectat a alguns corredors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.