La Mitja celebra els 30 anys de vida reunint bona part dels organitzadors


  • Comparteix:

Imatge de la celebració dels 30 anys de la Mitja Marató

Imatge de la celebració dels 30 anys de la Mitja Marató

L'aniversari dels 30 anys de la Mitja Marató ha aplegat a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat un gran nombre dels organitzadors que han fet possible aquesta cursa durant aquestes tres dècades. Des del primer, Andreu Baldí, fins a l'actual impulsor, Manel Gonzàlez, han volgut felicitar-se per la gesta i recordar èpoques passades.

El Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Tennis Natació Sant Cugat han volgut celebrar els 30 anys de la Mitja Marató amb cava i un abundant piscolabis a la seu de l'entitat muntanyenca. A l'acte s'ha rememorat els inicis de la cursa i s'ha reconegut amb una insígnia tots els organitzadors de les 30 edicions de la Mitja. El primer impulsor de la cursa santcugatenca, Andreu Baldí, explica que el mèrit se'l va endur ell, però que l'equip que el va ajudar a crear la cursa era magnífic.

Andreu Baldí

El president podia haver estat qualsevol dels meus col·laboradors perquè eren extraordinaris. Cadascú es va aplicar amb el que tenia més per la mà.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, es mostra estranyat i alhora content de participar en una celebració dels 30 anys d'un esdeveniment que va començar quan ell encara no havia nascut.

Xavier Tizón

Assistir en un acte de reconeixement d'un acte que fa 30 anys que tira endavant és un orgull.


Després de l'acte de celebració dels 30 anys de la Mitja Marató, el focus d'atenció passa als carrers de la ciutat on aquest diumenge s'hi disputa la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.