La 15a edició del Cros Ciutat Sant Cugat ofereix la seva vessant més solidària


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

Imatge de la darrera edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

La 15a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat organitza una campanya de recollida d'aliments per a Càritas. Els participants podran portar aliments el dia de la cursa, el 10 de novembre, o una aportació econòmica a les oficines de l'OMET en el moment de fer les inscripcions.

El Cros Ciutat de Sant Cugat és un referent a la comarca amb més de 3.600 participants a l'anterior edició. La cursa commemora els 15 anys oferint la seva vessant més solidària. L'Ajuntament a través de l'OMET organitza una campanya de recollida d'aliments per a Càritas preferiblement de primera necessitat com llet, oli o llaunes de peix en conserva.

Els participants entregaran aquests aliments el dia de la cursa. També hi ha la possibilitat de fer una aportació econòmica en el moment de les inscripcions a l'OMET o el dia del Cros, el 10 de novembre. La cursa també presenta altres novetats com un aparcament vigilat per a bicicletes, l'ampliació de la categoria aleví, dividida entre primer i segon any masculí i femení, i també dels circuits passant de dos a cinc. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, situa la cursa com un dels referents de l'esport local.

Xavier Tizón

Cada any ens reinventem amb el Cros per seguir liderant la comarca.




El Cros compta per cinquè any consecutiu amb el patrocini de Capio Hospital General de Catalunya, i del Junior Sport & Spa i la Mútua de Granollers.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.