3.025 persones s'han inscrit per a la cursa 5a cursa DIR-Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Imatge de la passada Cursa DIR-Mossos d'Esquadra

Imatge de la passada Cursa DIR-Mossos d'Esquadra

La 5a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat ha tancat el nombre d'inscrits en 3.025 arribant així a la xifra marcada per l'organització en el moment d'obrir les inscripcions. La cursa tindrà lloc aquest diumenge a partir de les nou del matí amb dos recorreguts, un de cinc i l'altre de 10 quilòmetres en un circuit urbà que passarà pels carrers de Sant Cugat.

Al marge de la cursa en sí, la prova tindrà dos fets destacats, el minut de silenci per la mort d'un corredor durant la passada Mitja Marató i la recollida de productes per al Banc d'Aliments, entre tots els que no s'utilitzin en els avituallaments. L'organització ha rebut 3.025 inscripcions, moltes d'elles fetes durant el darrer dia d'incripció i amb un alt nombre de peticions per a la cursa de cinc quilòmetres, com ha explicat el responsable de comunicació de DiR, Marc Casanovas, en el programa 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' de Cugat.cat.

Marc Casanovas

Confiem que faci bon temps i es puguin gaudir de les dues curses, la de cinc i la de 10 quilòmetres. La de cinc ha permès que s'hagi apuntat molta més gent.


La sortida serà aquest diumenge al costat de l'Ajuntament a partir de les nou del matí. Aquest divendres i dissabte tindrà lloc la Fira del Corredor a les instal·lacions del DiR Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.