Un Muntanyenc, en creixement, inicia la nova temporada amb 270 atletes


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició de la Festa de l'Atletisme / Font: CMSC

Imatge de l'última edició de la Festa de l'Atletisme / Font: CMSC

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat presenta aquest diumenge a la ZEM de la Guinardera la nova temporada en el marc de la 7a Festa de l'Atletisme. A més de l'exhibició dels 270 atletes i el lliurament de guardons per als esportistes més destacats del curs passat, els participants també disputaran una competició amb diverses proves entre els atletes del club.

La secció d'altetisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha augmentat enguany la seva nòmina d'atletes fins a 40 esportistes més. Un total de 270 esportistes es presentaran davant dels pares, els familiars i els amics de la secció. A més, es lliuraran diversos premis per reconèixer la tasca d'alguns dels atletes del club durant el curs passat. El president de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel Gonzàlez, destaca la familiaritat de l'acte.

Manel González

Es tracta de presentar la secció tant a la ciutat com a les families del club. Intentem compactar-ho amb un lliurament de guardons i una competició domèstica.


La 7a Festa de l'Atletisme tindrà com a plat principal una competició entre els atletes de la secció que es disputarà després del lliurament de guardons. En la competició s'hi disputaran proves de salt de llargada, salt de perxa, 60 metres llisos i 600 metres llisos, entre d'altres. L'acte tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera, diumenge a partir de dos quarts de deu del matí.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.