La Sant Silvestre tanca la cursa amb més de 2.600 inscrits i un cartell de luxe


Temes relacionats

Talls de trànsit per la cursa de Sant Silvestre (25/des/13)

La 15a Sant Silvestre busca igualar el nombre de participants de l'última edició (17/des/13)


  • Comparteix:

La 15a edició de la Sant Silvetre té 2.500 inscrits / Font: Sant Silvestre

La 15a edició de la Sant Silvetre té 2.500 inscrits / Font: Sant Silvestre

La 15a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat tanca inscripcions amb més de 2.600 atletes, 700 menys que l'anterior edició. La cursa, de 10 quilòmetres, es disputa aquest dimarts pels carrers de la nostra ciutat. La participació d'atletes de renom com Mohamed Benhmbarka, Abderram Ait, Meritxell Calduch i Fátima La Ouja és el gran atractiu de la competició.

Després de tancar les inscripcions aquest dissabte, l'organització ja ha facilitat les dades oficials. 2.600 inscrits dels quals 650 són de Sant Cugat, 150 menys que l'anterior edició. El director de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, Domingo López, destaca l'absència d'alguns importants atletes africans, però en subratlla d'altres que no faltaran a la cita, com Mohamed Benhnbarka.

Domingo Lopez

El cartell de corredors és molt bo tot i que no podem portar els kenians o ugandesos per temes econòmics.


El circuit no varia respecte l'edició anterior tenint un recorregut de 10 quilòmetres que passarà per llocs emblemàtics de la ciutat com el Monestir. La sortida es donarà a dos quarts de sis de la tarda des de la Plaça Victòria dels Àngels i l'arribada tindrà lloc a la Rambla del Celler, davant l'Ajuntament. Com a principals novetats d'enguany destaca la presència d'un punt d'avituallament en el quilòmetre cinc, la possibilitat d'escollir entre samarreta per home o per dona i la col·laboració amb Càritas en la recollida d'aliments durant el dia de la cursa.

La Fira del Corredor, situada al pav 3, obre les seves portes aquest dilluns des de les nou del matí fins les vuit del vespre i servirà perquè els atletes recullin els seus dorsals i xips. L'horari del dimarts serà des de les deu del matí fins a dos quarts de sis de la tarda quan començarà la cursa. Els diferents patrocinadors seran presents a la Fira del Corredor i Càritas també tindrà un estand per a la recollida d'aliments.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.