Nora Falaki i Omar Ougzfi guanyen la 15a edició de la Sant Silvestre


  • Comparteix:

Podi dels guanyadors de la categoria masculina de la Sant Silvestre

Podi dels guanyadors de la categoria masculina de la Sant Silvestre

L'atleta marroquí Omar Ougzfi guanya la 15a edició de la Sant Silvestre amb un temps de 29 minuts i 56 segons. La també marroquina Nora Falaki s'ha imposat a la categoria femenina amb amb un registre de 36 minuts i 4 segons. 2.024 atletes han participat a la cursa.



La 15a edició de la Sant Silvestre-Barcelonesa Sant Cugat ha minvat el nombre de participants respecte a la darrera edició passant dels 2.500 als 2.000. Tot i aquest fet s'ha mantingut l'ambient festiu del darrer dia de l'any. Els atletes han aprofitat la cursa per tancar el 2013 esportiu i fins i tot alguns s'han disfressat de manera original. El traçat amb un recorregut de 10 quilòmetres ha sortit de manera puntual des de la plaça Victòria dels Àngels i ha passat pels llocs emblemàtics de la ciutat com el Monestir i el centre urbà. La cursa s'ha trencat ben aviat amb Omar Ougzfi dominant a plaer i s'ha escapat quan la Sant Silvestre entrava a Mira-sol. Finalment triomf clar per Ougzfi amb un temps de 29 minuts i 56 segons.

Omar Ougzfi

M'he distanciat en els primers quilòmetres i després he guanyat amb molta autoritat.


En categoria femenina el domini també ha estat per una marroquina Nora Falaki. Falaki ha fet una cursa molt seriosa i s'ha imposat amb una marca de 36 minuts i 4 segons.

Nora Falaki

La cursa està molt bé, però hi ha moltes pujades. La clau ha estat el canvi de ritme en el quilòmetre 4.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha presidit l'entrega de premis que ha servit per posar el punt final a la cursa. Tizón

Xavier Tizón

Cal valorar aquesta cursa i felicitar l'organització i els participants.


L'organització s'ha mostrat satisfeta pel desenvolupament de la cursa, però lamenta la pèrdua de participants respecte l'anterior edició. El responsable de comunicació de la cursa, Joan Montserrat, destaca el nivell dels guanyadors.

Joan Montserrat

L'Omar és un atleta de gran nivell català. Destacar l'absència d'última hora del darrer guanyador, Bembharka.


La resta de guardons s'entregaran divendres de la setmana vinent a l'Ajuntament.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.