Cora i Dídac Salas guanyen el campionat de Catalunya amb el Barça


  • Comparteix:

Cora Salas en una imatge d'arxiu en el Campionat de Catalunya

Cora Salas en una imatge d'arxiu en el Campionat de Catalunya

La secció d'atletisme del FC Barcelona, amb els santcugatencs Dídac i Cora Salas, revalida el títol de campió de Catalunya en pista coberta tant en categoria masculina com femenina. Cora Salas ha igualat la seva millor marca de 5 metres i 87 centímetres, rècord de Catalunya júnior en salt de llargada, mentre que Dídac Salas ha finalitzat primer en perxa amb un salt de 5 metres i 20 centímetres.

Dissabte es va disputar el campionat en categoria sub 20, amb presència també de Cora Salas en què va finalitzar en primera posició en salt de llargada amb una marca de cinc metres i 68 centímetres. Amb el Barça, també va participar la santcugatenca Maria Abadal que va guanyar la final B de 60 metres tanques amb un temps de nou segons i sis centèssimes. Les dues seccions blaugranes, masculina i femenina, també van adjudicar-se el català sub 20.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.