L'atletisme del Muntanyenc vol cooperar a través del micromecenatge amb Etiòpia


  • Comparteix:

Imatge del cartell del documental 'Town of runners' / www.townofrunners.com

Imatge del cartell del documental 'Town of runners' / www.townofrunners.com

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha creat dues campanyes de micromecenatge per finançar dos projectes que duu a terme a la ciutat de Bekoji, a Etiòpia. La idea ha sorgit a partir del documental 'Town of Runners' i pretén recaptar diners per cooperar amb l'Escola d'Atletisme de Bekoji i finançar l'estada de dues de les protagonistes del documental a la nostra ciutat amb el Muntanyenc.

Bekoji és una ciutat d'Etiòpia que ha donat lloc a campions olímpics com Dibaba, Bekele, Derartu, Roba i Gelana. Malgrat la qualitat dels atletes etíops, la seva situació econòmica no és la ideal i els centres d'entrenament tenen problemes de finançament. És per això que el Club Muntanyenc Sant Cugat, després de visualitzar el documental d'en Jerry Rothwell 'Town of Runners', ha decidit començar aquest projecte de micromecenatge.

L'altre projecte, conegut com 'El meu gra de sorra', consisteix a intentar finançar l'estada de les dues protagonistes del documental, l'Hawii i l'Alemi, durant dos o tres mesos a Sant Cugat, entrenant-se amb el Muntanyenc. Per aconseguir aquesta fita es pretén arribar a la xifra de 3.000 euros.

El director tècnic de la secció, Manel González, afirma que es tracta d'un mateix projecte de cooperació i d'intercanvi, que es fa conjuntament amb l'associació de Famílies de Nens i Nenes d'Etiòpia (AFNE) i que vol tenir continuïtat.

Manel González

A partir d'aquest projecte se'n poden derivar altres. La idea és, si tot funciona, continuar cooperant.


González ha assegurat que la intenció, un cop s'hagi produït el primer contacte a Sant Cugat, és deplaçar-se a Bekoji per continuar col·laborant sobre el terreny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.