EntrenaGrup neix per potenciar l'activitat física guiada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Paco Atienza, Héctor Marsé, Jose Borrull i Xavier Tizón a la botiga Thinkinsport

Paco Atienza, Héctor Marsé, Jose Borrull i Xavier Tizón a la botiga Thinkinsport

Neix l'Associació EntrenaGrup, entitat sense ànim de lucre, que pretén fomentar el running a l'aire lliure de forma guiada. La nova entitat, que s'ha presentat aquest dimecres, compta amb la botiga Thinkinsport com a principal col·laborador. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha lloat la iniciativa.

Sant Cugat és un escenari ideal per a la pràctica esportiva a l'aire lliure i l'Associació EntrenaGrup ho vol potenciar. Fa dos mesos que ja han iniciat l'activitat, però aquest dimecres s'han presentat en societat, el mateix dia en què s'activa la seva web Entrenagrup.worpress.com. La filosofia de l'associació, és segons el president, Héctor Marsé, ajudar a les persones a assolir els seus objectius.

Héctor Marsé

La filosofia és la d'ajudar a les persones iniciades o no per arribar als seus objectius. Ho fem de manera guiada i controlada.


La botiga Thinkinsport n'és el principal col·laborador i es convertirà en el punt de trobada dels usuaris i socis d'aquest servei a més d'oferir certs avantatges com explica, un dels socis de l'establiment, Paco Atienza.

Paco Atienza

Per a EntrenaGrup serem una botiga que oferirem serveis als seus usuaris, els equipaments i descomptes en material.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha assistit a la presentació feta a Thinkinsport, ha destacat la iniciativa en dos sentits, pel que suposa de conscienciació per als esportistes i perquè no necessita equipaments.


Xavier Tizón

Es durà a terme a l'aire lliure i servirà per conscienciar i preparar la gent a l'hora de fer les curses.


EntrenaGrup ja ha fet dues sessions i diumenge farà la tercera a les nou del matí. La intenció de l'associació és ampliar els serveis oferint entrenador personal i assessorament a col·lectius diversos com associacions de veïns i grups d'empresa.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.