Nova derrota del Club Bàsquet Mira-sol


  • Comparteix:

Plantilla Club Bàsquet Mira-sol

Plantilla Club Bàsquet Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol cau derrotat (99-57) a la pista de l'ADE Fuster i continua sense conèixer la victòria. Els mira-solencs finalitzen la temporada dissabte quan rebran el Tecla Sala, dotzè classificat, amb l'esperança de sumar el primer triomf de la campanya.

Els mira-solencs han sortit a la pista amb ganes de fer un bon partit, però s'han topat amb un rival molt concentrat i encertat. Els de Lluís Valero no han tingut cap opció d'entrar en el partit i han acabat cedint amb un resultat molt ampli (99-57). Els mira-solencs s'acomiadaran de la Segona Catalana dissabte quan rebran el Tecla Sala, dotzè classificat. Els mira-solencs esperen sumar el primer triomf de la temporada. El matx entre el Club Bàsquet Mira-sol i el Tecla Sala serà dissabte a les set de la tarda al pavelló del gimnàs de l'escola Catalunya.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.