200 nens han gaudit de l'última jornada de bàsquet escolar


  • Comparteix:

El bàsquet escolar posa punt final a la temporada amb la participació d'uns 200 nens

El bàsquet escolar posa punt final a la temporada amb la participació d'uns 200 nens

200 nens han participat a la 12a Diada de Bàsquet escolar organitzada per l'Oficina d'Esport per a Tothom (OMET) i que posa punt final a la temporada. Els participants, de tots els centres de Sant Cugat, han gaudit d'un concurs i una màster class.

El bàsquet és un dels esports capdavanters a Sant Cugat. Un fet que ho demostra és que al voltant d'uns 300 nens, de categoria benjamí i aleví, han participat al llarg d'aquesta temporada del bàsquet en Edat Escolar que organitza l'OMET. La jornada ha estat dividida en dues parts. La primera dirigida als benjamins i la segona als alevins. Els nens han disputat partits de 3x3 en benjamins, i de 5x5 en alevins. A més, els participants han pogut gaudir d'una màster class, en què amb un projector els 200 nens han treballat el bot i el dribling. El director d'aquesta activitat, David Lizano, assegura que aquesta iniciativa està consolidada i ajuden a fer créixer aquest esport.

David Lizano

El programa és solvent. Cada any tenim uns 300 nens jugant a bàsquet i és el millor que pot passar per al creixement d'aquest esport.


L'acte de cloenda del bàsquet en Edat Escolar s'ha disputat al pav3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.