El 2n Torneig Ciutat de SC reafirma la vessant social del Qbasket SC


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat reafirma la seva vessant social amb una 2a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat que ha abaixat el teló amb un partit entre el sènior B de l'entitat i d'un grup de veterans santcugatencs. La jornada de diumenge l'han encetat les categories cadet i junior, i en totes dues s'ha imposat l'equip local. Amb aquest esdeveniment el Qbasket afronta la recta final de curs, que clourà amb un torneig de 3x3 emmarcat dins de les activitats de Festa Major.

El campionat va donar el tret de sortida amb els campionats en edat preinfantil i infantil, disputats dissabte. En preinfantil masculí el campionat se'l va endur el Viladecavalls, en femení el campió va ser el Sant Quirze i en infantil masculí el Santa Coloma va demostrar la seva qualitat imposant-se amb contundència sobre els dos infantils del Qbasket i el Barberà.

A la jornada de diumenge ha estat el torn dels cadets i els juniors, amb triomf local en totes dues categories. El Sant Jordi ha estat el finalista en cadet, mentre que en junior s'han enfrotat dos equips del Qbasket Sant Cugat. El president de l'entitat, Quique Aranda, valora la capacitat organitzativa del club malgrat tenir només un any d'existència.

Quique Aranda

És el primer torneig com a Qbasket, un dels actes com a cloenda, i la idea és jugar i que ens donem a conèixer.


L'esdeveniment ha acabat amb una de les cites més esperades. Un combinat del sènior B de l'entitat s'ha enfrontat a un grup de veterans del bàsquet santcugatenc, amb la participació, entre altres, de Quique Aranda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.