61 equips fan del 1r 3x3 de la UESC una jornada multitudinària

Bàsquet

Publicat el 21/jun/14 per Dani Aguilà

La 1a edició del 3x3 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), organitzat per l'empresa Totsports, aplega 61 equips i omple de bàsquet la Plaça de la Vila i la Rambla del Celler. Més de 250 jugadors, repartits en vuit categories, han competit a les cinc pistes que s'han muntat a la zona dels pavellons. Els equips han arribat de gran part del territori català, i en categoria sènior masculí el conjunt Lloros s'ha endut el títol, mentre que en noies ha estat l'equip Ximpas qui s'ha alçat amb el triomf.

Des de les deu del matí i fins a quarts de nou del vespre, la UESC i Totsports ha tret el bàsquet al carrer amb un 3x3 que ha estat valorat com un èxit pels seus organitzadors i que s'ha confirmat que es repetirà l'any que ve. Les primeres rondes del matí han escalfat motors, mostrant el nivell de les diferents categories, benjamí, aleví, infantil, cadet masculí i femení, júnior femení i sènior masculí, femení i aficionat.

Durant tota la jornada també s'ha pogut gaudir de partides de tennis taula, organitzades per la secció de l'esport de la UESC. A la tarda han arribat les rondes finals i l'emoció s'ha desplaçat a la pista 'Sant Cugat Esports', on s'ha disputat el concurs de triples, que s'ha endut Oriol Tres. Tot seguit s'ha celebrat la final de la categoria sènior, que s'ha endut amb solvència l'equip Lloros. Una de les categories que ha reunit més talent ha estat la cadet, on el Fàcil s'ha alçat amb el títol.

El vicepresident de la UESC, Vicenç Beltran, lloa la feina feta i valora la gran afluència de participants.

Vicenç Beltrán

L'altre factor important és l'afluència, que s'ha cobert amb escreix. Estem molt contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels organitzadors de l'acte i representant de Totsports, Jaume Torres, celebra el bon funcionament d'aquesta primera edició a Sant Cugat.

Jaume Torres

La ciutat s'ha bolcat molt. Hem fet una edició amb molta participació, d'arreu de Catalunya i a totes les categories.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte hi ha assitit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el cap de relacions institucionals del CAR, Albert Mendoza, així com representació dels patrocinadors de la cita, BBVA, Skills Basket Shop, HP, Sant Cugat Esports i La Piazzeta. El torneig ha acabat amb la corresponent entrega de guardons a tots els primers i segons classificats.