Les imatges de la UESC es podran trobar al nou servei de Flickr del club


  • Comparteix:

Imatge del 3x3 que es pot trobar al Flickr de la UESC

Imatge del 3x3 que es pot trobar al Flickr de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat amplia la seva presència a la xarxa amb el nou servei de Flickr. Com a novetat, el perfil de la UESC permetrà emmagatzemar imatges pròpies i les que enviïn socis i aficionats del club a comunicació@uesc.cat. La descarrega de fotografies és oberta a tothom.

La Unió Esportiva Sant Cugat disposa des de fa una setmana d’aquest servei que ja mostra la primera selecció d'imatges corresponents a l'última Diada i el 3x3. L'objectiu és dipositar a la xarxa les fotografies preses durant les competicions o bé en els diferents esdeveniments tant socials com esportius en què hi participa el club.

El responsable de comunicació de la UESC, Sergi Alemany, explica que la iniciativa respon a la inquietud d'alguns socis.

Sergi Alemany

És una manera de respondre als imputs que arriben a la junta de pares que volen veure les activitats dels seus fills.


Les fotografies s'hauran d'enviar a Comunicacio@uesc.cat. L’accés i la descàrrega de les fotografies és obert a tothom i es pot fer a través de l'enllaç Flickr.com/photos/125440112@N02/sets





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.