Nou tècnic i quatre fitxatges tanquen la plantilla del Qbasket de Segona Catalana


  • Comparteix:

El nou entrenador del Qbasket, Ernest Santana

El nou entrenador del Qbasket, Ernest Santana

Ernest Santana serà l'entrenador del Qbasket Sant Cugat masculí la propera temporada. Santana substitueix Jordi Bargalló, el tècnic que va dur el club santcugatenc a l'ascens a Segona Catalana. El nou màxim responsable del primer equip tanca la plantilla amb les incorporacions d'Oriol González, Carlos Martín, Ferran Blanc i Adrià González i amb les baixes d'Edu Azpiazu i Guim Expósito.

El Qbasket incorpora cinc cares noves, inclosa la del nou entrenador Ernest Santana, per al debut a Segona Catalana. Santana ha estat els tres últims anys dirigint a Primera Catalana. Les dues primeres temporades amb el Corbera amb el qual va ascendir l'any anterior i en l'última amb el la Palma, on va acabar setè. El tècnic de 33 anys, a més, dóna per tancada la plantilla amb quatre incorporacions.

Dos d'ells, Ferran Blanc i Adrià González, són santcugatencs. Blanc és un jugador format a la base del club santcugatenc que torna procedent del Cerdanyola i González arriba del Sènior B de la UESC. Els altres dos fitxatges són jugadors amb experiència en categories més altes. Carlos Martín ha jugat a LEB i ha acompanyat els últims tres anys a Santana a la Palma i al Corbera. L'última de les incorporacions és Oriol González, que ha jugat a Copa Catalunya amb el Gavà.

El nou tècnic, Ernest Santana, no es tanca les portes a pujar un altre cop de categoria a mig termini.

Ernest Santana

Un cop parlat amb el club no rebutgem objectius alts. Segons els resultats mirarem de canviar els objectius i mirar amunt.


El projecte del nou tècnic amb el Qbasket Sant Cugat és de dos o tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.