Gasol qualifica el CAR com 'unes instal·lacions immillorables' per l'Academy


  • Comparteix:

El jugador de la NBA Pau Gasol qualifica d'immillorables les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, que per segon any acullen el seu campus. L'Academy, que va donar el tret de sortida dissabte passat i que dura una setmana, aplega 90 nois i noies d'entre 12 a 17 anys. Gasol ha valorat per primera vegada durant la presentació de l'Academy el seu recent fitxatge pels Chicago Bulls, incorporació que ha confirmat aquest cap de setmana.

Els 90 participants del Pau Gasol Academy han pogut gaudir a les darreres sessions d'entrenament d'un company de luxe. L'aler-pivot de Sant Boi ha participat dels entrenaments del campus que duu el seu nom i que durant una setmana treballa fonaments del bàsquet com el tir, el rebot i la defensa. Aquest dimarts s'ha fet la presentació oficial de l'Academy, a càrrec del nou jugador dels Bulls, del president de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Joan Fa, i de representants de Banco Popular, patrocinadors del campus.

Gasol ha reconegut l'excel·lent relació que té amb el CAR i les 'immillorables' qualitats de l'equipament per dur a terme aquesta estada.

Pau Gasol

Estem molt contents de ser aquí, que el CAR ens aculli. És el segon any que som aquí i esperem seguir gaudint-ho perquè són instal·lacions immillorables.


Aquesta era la primera intervenció pública de l'aler-pivot català després d'anunciar que deixa Los Angeles Lakers per jugar als Chicago Bulls. El de Sant Boi ha qualificat la decisió de 'difícil' tenint en compte la quantitat d'altres bones opcions que li han arribat.

Pau Gasol

He vist que era un equip que reunia molts factors molt positius i, sobretot, motivants. Considero que aquesta franquícia és el que encaixa millor per a mi.


Gasol ha assegurat que ha pres la decisió 'amb el cor i guiat pels instints', amb la intenció de 'seguir millorant, gaudir del bàsquet i d'un nou repte'. Respecte les possibilitats del seu nou equip s'ha mostrat convençut de ser un dels conjunts candidats al títol, sobretot a través del potent joc interior. Durant l'acte de presentació, el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, ha fet entrega a Gasol de la insígnia d'or.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.