La UESC, present amb els seus júniors al Mundial de bàsquet


  • Comparteix:

El júnior 1, un dels equips que participen als clínics / Font: UESC

El júnior 1, un dels equips que participen als clínics / Font: UESC

Els júniors 1 i 2 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) participaran a tres dels vuit clínics que es duen a terme durant la disputa de la Copa del Món de bàsquet. El júnior 1 participarà dilluns a les sessions 'Defenses pressionants' i 'Transició ofensiva', mentre que el júnior 2 ho farà dimecres al clínic dedicat al 'Bloc directe'. Els entrenaments estan organitzats per l'Associació Catalana d'Entrenadors de Bàsquet i la Federació Catalana de Bàsquet.

Entre dilluns i dimecres de la setmana que ve entrenadors del prestigi de Pedro Martínez i Borja Comenge lideraran sessions d'entrenament per treballar aspectes específics del bàsquet. Els dos equips de la UESC que hi participen comptaran amb el suport del director tècnic del club, Sergi Sànchez, que assistirà a unes sessions que es duran a terme al Pavelló Municipal Josep Comellas, a Barcelona.

Els entrenaments del júnior 1 seran dilluns a partir de dos quarts de sis, el primer, i a partir de dos quarts de vuit, el segon. Pel que fa al júnior 2, el clínic en què participarà donarà el tret de sortida a dos quarts de vuit sota la direcció de Pedro Martínez, històric entrenador que dirigeix a dia d'avui el Bàsquet Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.