Andreu Cervera reforça la coordinació de la UESC


  • Comparteix:

En el centre de la imatge, Andreu Cervera / Font: UESC

En el centre de la imatge, Andreu Cervera / Font: UESC

Andreu Cervera reforça la coordinació de la UESC assumint la direcció de la categoria infantil i preinfantil després de la dimissió del director esportiu, Sergi Sánchez. El vicepresident del club, Xavi Palou, creu que Cervera ajudarà a potenciar el projecte de l'entitat. Palou també ha explicat que s'està treballant per fitxar el substitut de Sánchez a la direcció tècnica de la UESC.

Sergi Sánchez anunciava en el seu perfil de Facebook que deixava la direcció esportiva de la UESC després de presentar la seva dimissió a la junta directiva. Sánchez no ha explicat els motius de la seva marxa ni tampoc la UESC els ha explicat. L'entitat, a través d'una nota informativa, ha agraït a Sánchez els seus tres anys de treball a l'entitat.

La UESC ja treballa per incorporar el substitut de Sánchez. Els coordinadors de l'àrea femenina, Xavier Dorio, i el de la masculina, Òscar de Paula, han fet diferents propostes de possibles candidats.

El vicepresident del club, Xavi Palou, destaca que necessiten una persona que tingui els coneixements adients i assumir un projecte ja iniciat.

Xavi Palou

Estem buscant una persona que treballi sobre el projecte ja iniciat.


La junta directiva comença a treballar per buscar el relleu de Sánchez. Una de les primeres decisions que ha pres és incorporar a Andreu Cervera perquè reforci la coordinació esportiva ajudant a potenciar el creixement professional dels jugadors de la base fins als primers equips. Cevera compaginarà aquest nou càrrec amb el de segon entrenador del sènior masculí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.