L'Onyar fa patir una UE Sant Cugat que s'acaba imposant amb dificultats

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) suma contra l'Onyar (64-59) la tercera victòria en tres partits al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han patit amb les variants defensives del rival i no han pogut dur a terme un atac fluïd, però s'han acabat enduent el triomf. Curto, Balagué i Reyes, amb 14 punts, han estat els màxims anotadors dels de Guillem.

L'Onyar ha posat a prova la capacitat d'adaptació de la UESC en aquest tram inicial de temporada. La defensa zonal del visitant ha exigit als santcugatencs una capacitat ofensiva que encara està poc madura a aquestes alçades. L'inici del matx ha estat boig, amb moltes anades i vingudes, ritme que ha tallat el rival col·locant la defensa zonal.

En estàtic Alberto Reyes i Sergi Balagué eren dels pocs que oferien perill ofensiu, mentre que l'Onyar ha utilitzat transicions ràpides i qualitats d'homes com Juanola per arribar al descans només un punt per sota (34-33). Al tercer quart els visitants han abaixat els percentatges i la UESC ho ha aprofitat en els minuts finals de període per situar-se a 10 punts, de la mà d'un Curto inspirat des de la línia de tres punts.

A l'últim quart el visitant Heras s'ha mostrat incisiu i ha liderat una remuntada que ha dut el partit a decidir-se en els últims minuts. A les darreres possessions, els locals han estat més encertats i s'han acabat enduent un dur partit. El tècnic dels santcugatencs, Marc Guillem, apel·la a l'aportació de tots els jugadors de la plantilla per superar partits com aquest.

Marc Guillem

Sabem que la setmana que ve algun altre jugador assumirà responsabilitats. L'equip ha d'estar molt obert a això, perquè és la forma de treure partits, sobretot com aquest.

La UESC segueix al capdavant del grup 2 de Copa Catalunya i la setmana que ve visitarà el Cerdanyola.