L'Escola del Carme resisteix tres quarts, però acaba caient contra la UESC


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'endú un treballat partit (67-54) contra l'Escola del Carme a la cinquena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les sabadellenques s'han mantingut dins del partit fins el darrer període, quan les vermell-i-negres han marxat en el marcador i han trencat matx. Les exjugadores de la UESC, Isa López i Georgina Andreu, han tornat al pav 1 de la Rambla del Celler.

Victòria previsible sobre el paper, partit treballat per aconseguir-la. L'Escola del Carme, conjunt recent ascendit a Primera Catalana, arribava a Sant Cugat amb només una victòria. I no ho ha posat fàcil perquè la UESC encadenés per primer cop aquest curs dos triomfs seguits. En els primers compassos ja s'ha vist que la proposta defensiva visitant, amb pressions i disposicions zonals, no facilitarien l'atac de les de Germán Simón.

Així, les santcugatenques havien de madurar les jugades per poder anotar, i en això hi ha ajudat les segones i terceres opcions fruit del rebot ofensiu. L'Escola del Carme tenia en l'encert des del tir exterior una de les seves assegurances, i al descans s'ha arribat amb el marcador ajustat (30-24). A la segona meitat les santcugatenques han començar a fer algunes transicions i han eixamplat les distàncies.

Ha estat al darrer quart quan la diferència ha arribat als 16 punts, i malgrat alguna esgarrapada final de les visitants, de nou, des del tir exterior, la UESC s'ha acabat enduent el partit. El tècnic de l'equip, Germán Simón, opina que el seu equip ha tingut el partit controlat en tot moment.

Germán Simón

Hem fet un bon partit, hi ha hagut fases en què ens hem conformat, però el partit en tot moment ha estat controlat.


La UESC es manté a la zona tranquil·la de la classificació amb tres victòries en cinc partits, i el cap de setmana que ve visita el Tordera, líder invicte del grup 2 de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.