La UESC masculina cau a la pista del cuer, el CN Sabadell, en un partit fatídic

La UESC masculina ha sumat la segona desfeta de la temporada

La UESC masculina cau (66-58) a la pista del CN Sabadell a la sisena jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els de Marc Guillem encaixen un parcial de 30 a 8 en el segon quart que els condemna a la derrota davant un conjunt sabadellenc que suma el primer triomf a la lliga. Els vermell-i-negres sumen un balanç de dues derrotes i quatre victòries.

El tècnic de la UESC, Marc Guillem, ja havia alertat que el CN Sabadell, tot i no haver guanyat cap partit, era un conjunt ple de qualitat i aquesta jornada ho ha demostrat. Els santcugatencs han sortit endollats i han tancat el primer quart amb un 8 a 12. En el segon quart és quan la UESC s'ha desconnectat i ha encaixat un alarmant 30 a 8. A partir d'aquest període els vermell-i-negres han anat a remolc i no han pogut apropar-se a l'equip de Sabadell.

Finalment nova derrota dels santcugatencs (66-58). L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, destaca que l'equip ha jugat un bon partit, però que la clau de la desfeta s'ha de buscar en el segon quart on cap jugador ha estat encertat.

Marc Guillem

Al segon quart hem fet coses que no sabem fer. Malament en defensa i en atac.

La UESC vol tornar al camí de la victòria dissabte que ve, quan rebrà el Barberà entrenat pel santcugatenc David Lizano i amb Eric Forné a les seves files.