El QBasket Sant Cugat masculí apallissa el CB Parets


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El QBasket Sant Cugat masculí guanya el Club Basquet Parets (78-45) a la 6a jornada del grup 3 de Segona Catalana. El conjunt dirigit per Ernest Santana ha aconseguit la seva primera victòria com a local de la temporada. Els santcugatencs sumen ja quatre partits guanyats en les sis jornades jugades fins ara, el que els situa a mitja taula de la classificació.



En iniciar-se el partit, els dos equips han sortit amb moltes ganes i han estat capaços de crear perill en tot moment. El ritme del partit ha estat intens desde el principi i, en finalitzar el primer quart, el resultat era 22-16 favorable als santcugatencs. En el segon quart el Qbasket Sant Cugat ha enllaçat un seguit de jugades molt profitoses, les quals han permès començar a marcar la dinàmica del partit i arribar al descans 18 punts per sobre (46-28).

El tercer quart ha estat el més igualat, amb un percentatge anotador molt baix per part de tots dos equips. En el quart, els visitants s'han deixat anar i el QBasket ha acabat guanyat de 33 punts de diferència (78-45). El tècnic del QBasket Sant Cugat, Ernest Santana, valora la victòria i el treball dels seus homes.

Ernest Santana

En els primers 10 minuts hem marcat el ritme i marxant de 10-15 punts, ens hem sentit còmodes i així hem pogut guanyar.


Els de Santana sumen quatre victòries en sis partits i se situen en quarta posició. La següent setmana els santcugatencs visiten el CB Guinardó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.