El CB Guinardó intentarà provocar la primera derrota visitant del Qbasket


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat espera seguir manan fora de casa / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat espera seguir manan fora de casa / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat pretén mantenir el seu idil·li amb els partits fora de casa i mantenir la condició d'invicte lluny de Sant Cugat. Per fer-ho haurà de vèncer aquest diumenge a tres quarts de vuit del vespre el CB Guinardó, en partit corresponent a la setena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els d'Ernest Santana van aconseguir la primera victòria a casa el cap de setmana passat contra el CB Parets.

El Qbasket Sant Cugat s'està proclamant com una de les revelacions del principi de temporada a Segona Catalana. Malgrat ser un recent ascendit, els blau cel es troben ara en les posicions nobles del grup 3 gràcies, en bona part, a un excel·lent rendiment lluny del pav 1 de la Rambla del Celler. Els de Santana han conquerit els feus de Claret, Mollet B i Caldes, i juntament amb el primer triomf a casa diumenge passat contra el CB Parets és quart amb quatre triomfs.

La dada que aporta encara més mèrit a aquesta dinàmica és el balanç dels rivals amb els quals han arribat les dues derrotes. Bàsquet Neus, primer, i Sant Quirze, després, han estat els únics capaços de vèncer el Qbasket. Precisament, dos rivals que eren fins la jornada passada invictes. El Guinardó, de la seva banda, presenta unes credencials similars a les dels santcugatencs. De les tres victòries que tenen en la seva possessió, dues han estat a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.