Guàrdia i Curto guien la UE Sant Cugat en el seu triomf contra el Barberà


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) sua per obtenir un triomf de prestigi (81-74) contra la UE Barberà de David Lizano i Èric Forné. Els santcugatencs han controlat les situacions ajustades de partit i han estat liderats per uns inspirats Roger Guàrdia i Lluís Curto, amb 31 i 22 punts respectivament. La UESC iguala el balanç dels barberencs amb cinc victòries i dues deerrotes al grup 1 de Copa Catalunya.

Cop sobre la taula de la Unió Esportiva Sant Cugat. Després de caure contra el cuer la setmana passada, aquest dissabte ha estat capaç de fer-se fort a casa i superar un dels rivals més durs de la categoria, amb clares intencions de ser en les posicions que donen accés a la fase d'ascens a EBA. Un equip dirigit per David Lizano i amb un Èric Forné que ha tornat a mostrar qualitat i capacitat anotadora al pav 1 de la Rambla del Celler, on va jugar dues temporades.

La intensitat a les dues cistelles i la velocitat de les transicions han descrit un primer quart en què Balagué es mostrava àgil i Guàrdia ja anunciava que tenia la punteria afinada. A l'inici del segon quart ha estat Lluís Curto qui, amb dos triples seguits, ha col·locat una distància d'11 punts. Ara bé, Èric Forné s'ha posat l'equip a l'esquena i ha liderat una remuntada que ha apropat els barberencs abans del descans, en una actuació que tenia resposta en el bon rendiment de Guàrdia.

Al tercer quart Albert Mas de Xaxars ha pres el relleu en el lideratge del Barberà, ben secundat per la poderosa parella interior José Bermuz i Aitor Murua. A la UESC els encarregats d'anotar seguien sent Lluís Curto i Roger Guàrdia, però el rival ha mostrat un punt més d'encert i s'ha avançat en el marcador. Al darrer període els locals han augmentat una marxa en intensitat defensiva i han seguit encertats des de lluny, per assolir un avantatge al voltant dels cinc punts que ja no han deixat anar.

El tècnic de la UESC, Marc Guillem, felicita els seus jugadors.

Marc Guillem

Felicitar els jugadors, perquè feia falta 40 minuts de tenir molt de cap. Hem lluitat molt darrere i hem assegurat el rebot, hem sigut capaços de parar jugadors molt importants.


La UESC empata ara al capdavant de la classificació amb el grup que lidera la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.