La UE Sant Cugat s'enfrontarà al Joventut en la Copa Federació Júnior Preferent


  • Comparteix:

El júnior 1 de la UESC d'aquesta temporada / Font: UESC

El júnior 1 de la UESC d'aquesta temporada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat s'enfrontarà al Joventut de Badalona en la Copa Federació Júnior Preferent. El junior 1, entrenat per Manel Blanco, lidera en aquests moments el grup 2 de la competició de lliga amb set victòries i dues derrotes. La Copa tindrà lloc el 21 de desembre a una seu encara per confirmar.

Ara com ara, la federació només ha fet públics els emparellaments i la data. Tant la seu com els horaris encara s'han de fixar ja que el període de sol·licitud d'organització encara continua obert fins el 22 de novembre.

Aquesta serà la primera vegada que la UE Sant Cugat jugarà aquesta competició, una experiència que en opinió del coordinador de l'àrea masculina cadet i júnior, Òscar de Paula, han de gaudir intentant competir.

Òscar de Paula

La idea de la UESC no és sortir a guanyar sinó gaudir de l'experiència de competir amb els millors equips de Catalunya.


Aquest júnior de primer any, dirigit per Manel Blanco i un equip tècnic, es trobarà segurament amb alguns dels jugadors que la temporada passada els van fer fora del Campionat d'Espanya cadet.

El Joventut de Badalona s'ha proclamat campió en dues ocasions: la primera, la temporada 2011-2012, i la segona, l'edició de l'any passat. El FC Barcelona va guanyar la segona edició. Només s'han disputat tres edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.