El líder, el Badalonés B, avalua la fiabiitat del Qbasket Sant Cugat com a local


  • Comparteix:

El Qbasket rep el rival més fort fins ara / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket rep el rival més fort fins ara / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat provarà d'aconseguir la segona victòria local aquesta temporada en la visita del líder del grup 3 de Segona Catalana, el Badalonés B. Els d'Ernest Santana s'enfronten als del Barcelonès diumenge a partir de dos quarts de sis de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler. Els blau cel van veure trencat el seu excel·lent rendiment fora de casa la setmana passada, quan van perdre el primer partit a domicili contra el CB Guinardó (57-56).

El Qbasket Sant Cugat ha invertit la seva dinàmica en les dues últimes jornades. En els primers caps de setmana, els santcugatencs es van mostrat intractables lluny de Sant Cugat però patien a casa, si bé els rivals que visitaven el pav 1 eren més potents que aquells equips que rebien els de Santana a la seva pista. Ara bé, en les dues jornades anteriors els blau cel van caure per la mínima a la pista del Guinardó i van assolir el primer triomf contra el dèbil CB Parets a casa.

Amb quatre victòries i tres derrotes, el Qbasket és a la zona tranquil·la i aquest cap de setmana rep l'equip més en forma del moment. L'AE Badalonès B, que només ha patit una ensopegada, posarà a prova la capacitat dels de Sant Cugat de treure rendiment al factor local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.