El Qbasket Sant Cugat s'enfronta al Lluïsos de Gràcia B, invicte com a local


  • Comparteix:

El Qbasket espera mantenir el bon to lluny de Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket espera mantenir el bon to lluny de Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat visita aquest dissabte a les sis de la tarda una pista on cap equip ha pogut vèncer aquesta temporada, la del Lluïsos de Gràcia B. El partit, corresponent a la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana, enfrontarà els de Santana amb un equip que només ha perdut dos partits i n'ha guanyat sis. El Qbasket va caure per primera vegada a domicili fa dues setmanes, per la mínima, a la pista del CB Guinardó.

Nou repte per a un Qbasket Sant Cugat que ha encadenat dues derrotes en els dos darrers partits, fet inèdit aquesta temporada. Els santcugatencs ho tenen complicat per provar de redreçar el rumb, perquè el rival, el Lluïsos de Gràcia B, encara no sap el que vol dir perdre a casa. Aquesta bona feina l'ha situat en quarta posició, amb sis victòries, les quatre últimes de forma consecutiva. Els blau cel són setens però han de sumar aviat per no apropar-se a les posicions de promoció de descens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.