La UE Sant Cugat espera allargar els bons minuts de joc contra el Boet Mataró


  • Comparteix:

La UESC femenina espera trobar el triomf

La UESC femenina espera trobar el triomf

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pretén trobar aquest dissabte a la pista del Boet Mataró la regularitat que busca des de principi de temporada. Les santcugatenques s'enfronten a un equip que és penúltim classificat a partir de dos quarts de vuit del vespre. Les de Germán Simón hauran d'allargar els bons minuts de joc i no caure en els curtcircuits que estan patint en les darreres jornades de lliga a Primera Catalana.

Germán Simón té clara la recepta per aquest cap de setmana: corregir els errors de la jornada passada, ampliar els minuts de bon joc i aconseguir una regularitat que es tradueixi en victòries fàcils i consolidi l'equip com un dels grans de Primera Catalana. El primer pas per aquest últim objectiu passa per la pista del Boet Mataró, que provarà d'aconseguir el segon triomf del curs contra les santcugatenques.

Les del Maresme són una plantilla jove, amb jugadores recent aterrades del júnior, que generen amb fluïdesa des de la seva línia exterior i lluiten per sortir de la zona de descens directe. L'entrenador de la UESC, Germán Simón, assegura que l'objectiu d'aquesta setmana passa per confirmar la derrota de la setmana passada com un fet 'puntual'.

Germán Simón

És un partit que és important treure'l, venim d'un partit que vam ensopegar i hem de recuperar aquesta derrota perquè sigui puntual.


Simón té totes les jugadores disponibles per al partit de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.