La UE Sant Cugat avalua el potencial d'un Mollet ple d'experiència i talent


  • Comparteix:

La UESC masculina necessita concentració per endur-se un complicat triomf

La UESC masculina necessita concentració per endur-se un complicat triomf

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina té aquest dissabte un dels compromisos més complicats del curs de Copa Catalunya a la pista del CB Mollet. Els santcugatencs visiten per segon cap de setmana consecutiu el feu d'un dels candidats a l'ascens, en un partit que donarà el tret de sortida a un quart de vuit del vespre. A l'anterior jornada, els de Guillem van sucumbir a la pista del Boet Mataró, tercer classificat.

Malgrat que tots dos ostenten el mateix balanç, cinc victòries i tres derrotes, la UESC és setena al grup 1 de Copa Catalunya, mentre que el Mollet és quart. Es tracta d'un enfrontament directe entre dos conjunts que s'han reforçat de valent aquest estiu i que es troben en procés de cohesió. Els molletans han incorporat homes de contrastat domini i experiència a la categoria, com Pedro Cuesta i Darío Naharro, que units a noms com Josele Piñero, Gerard Bas i Pau Reina completen una plantilla temible.

La UESC, de la seva banda, provarà de fer un salt de qualitat sense un dels seus referents, el pivot Santi Suso. Segons el tècnic de l'equip, Marc Guillem els seus jugadors han entrenat amb la intensitat adequada aquesta setmana per afrontar un repte majúscul com ho és el partit d'aquesta jornada. Els santcugatencs necessiten, en paraules del seu entrenador, allargar els moments de bon joc per poder fer front a una cita d'aquesta magnitud.

Marc Guillem

Creiem que hem estat entrenant durant tota la setmana amb els ànims d'allargar els minuts de qualitat de la setmana passada.


Tot i el seu potencial, el Mollet arriba ferit a casa. I és que en les dues darreres jornades, Barberà i Boet Mataró han estat capaços d'esgarrapar els triomfs de la seva pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.