Qbasket Sant Cugat i UESC B esperen encadenar el segon triomf seguit


  • Comparteix:

El Qbasket provarà d'allunyar-se de la zona de perill

El Qbasket provarà d'allunyar-se de la zona de perill

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat B femenins esperen mantenir el camí marcat el cap de setmana passat i encadenar el segon triomf consecutiu als grups 3 i 1 de Segona Catalana. Les blau cel visiten diumenge a tres quarts d'una del migdia el Cerdanyola, mentre que les vermell-i-negres s'enfronten a les dotze també a domicili al Cabrils.

El Qbasket Sant Cugat femení vol deixar enrere les posicions de perill i provar d'acomodar-se a la zona tranquil·la del grup 3 de Segona Catalana. Després d'una treballada victòria el cap de setmana passat contra el Gramenet B, les de Jaume Rovira encadenen el segon desplaçament seguit i ho fan a la pista de l'avantpenúltim, el Cerdanyola. El rival del Qbasket aquesta jornada només ostenta un triomf, mentre que les blau cel en tenen tres i són a la 10a posició.

La UESC B, de la seva banda, segueix veient de molt a prop les posicions capdavanteres de la classificació al grup 1 de Segona Catalana, malgrat que els tres primers classificats encara són lluny. Les vermell-i-negres són quartes i tenen una bona oportunitat aquesta jornada per ampliar aquesta bona dinàmica. El seu rival, el Cabrils, és tercer per la cua amb dues victòries i quatre ensopegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.