La UE Sant Cugat femenina encaixa la segona derrota consecutiva a Mataró


  • Comparteix:

Imatge d'arxiud de la UESC femenina

Imatge d'arxiud de la UESC femenina

Segona derrota consecutiva de la Unió Esportiva Sant Cugat en perdre (59-54) a la pista del Boet Mataró en la 8a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han anat a remolc durant tot el partit i han acabat caient a la pista del penúltim classificat que fins el moment només havia aconseguit una victòria.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha vist frenada la seva progressió amb dues derrotes en les dues últimes jornades. Després de la derrota a casa la setmana passada davant un equip de la part baixa com el Premià tocava refer-se, però el penúltim classificat no servit per aixecar el cap. La noies de la UESC han començat descentrades i fluixes a nivell defensiu, provocant que el Boet Mataró s'escapés en el marcador i marxant amb avantatge al descans.

A l'inici del tercer quart les vermell-i-negres semblaven estar més ficades en el partit i s'han apropat en el marcador. El tercer i quart períodes han estat millors per part visitant, però la remuntada s'ha quedat a mitges i les mataronines han acabat sumant el seu segon triomf de la temporada.

El tècnic de la UE Sant Cugat femenina, Germán Simón, creu que han d'analitzar a fons les dues últimes derrotes i que ho faran internament.

Germán Simón

És una derrota que hem d'analitzar internament. Una és un avís, dues és una situació per posar fil a l'agulla.



El proper rival de la UESC és el Club Natació Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.