El QBasket Sant Cugat recupera l'ànim i guanya còmodament el cuer

El Qbasket es retroba amb la victòria | Foto: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket masculí guanya el Col·legi Cultural Badalona (92-53) a la 10a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs trenquen amb aquesta victòria la ratxa de tres derrotes consecutives i aconsegueixen allunyar-se de les places de promoció de descens.

El partit ha començat amb domini santcugatenc, que en tot moment s'han mostrat superiors al seu rival,el Col·legi Cultural Badalona (22-15). Al segon quart, els vermell-i-negres han mantingut el nivell, tot i que la pressió dels de Badalona ha ofegat moltes ocasions d'atac dels locals (43-32).

A la segona meitat, el conjunt visitant no ha pogut suportar la pressió dels d'Ernest Santana i han acabat el tercer quart amb 30 punts de desavantatge. A l'últim quart, el Col·legi Cultural Badalona ha equilibrat el partit, però el coixí de punts del qual disposava el Qbasket ja era massa gran. Després de la botzina final, el marcador del pav 1 de la Rambla del Celler reflectia un contundent 92 a 53.

L'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, destaca que el canvi als entrenaments d'aquesta setmana ha afavorit l'equip.

Ernest Santana

És l'hàndicap i l'inconvenient d'entrenar un equip jove. Treballen molt bé físicament a pista però després s'ha de treballar molt l'aspecte mental. Havíem plantejat entrenaments molt lúdics i han funcionat.

La setmana vinent els vermell-i-negres visiten el Sant Adrià B, primer classificat del grup.