L'infantil negre de la UESC, de nivell A1, participarà en el Topbàsquet'14


  • Comparteix:

L'infantil negre disputarà el torneig Topbasket 2014 / Font: Uesc.cat

L'infantil negre disputarà el torneig Topbasket 2014 / Font: Uesc.cat

L'infantil negre de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) participarà en el Torneig Internacional Topbàsquet 2014, que es disputa aquest cap de setmana a Sabadell. Els santcugatencs, que la passada jornada van classificar-se per nivell A1 de forma matemàtica, han quedat enquadrats al grup B, juntament amb el Tallinna Kalev d'Estònia, el CB Mollet i el Manresa B. El primer matx el disputaran contra els molletans dissabte a dos quarts de deu del matí.

La UESC segueix donant mostres del seu bon treball amb el planter. L'infantil negre disputarà la millor competició del bàsquet català a partir de la segona volta, el nivell Infantil A1, i una bona preparació per aquest repte serà el Topbasket, que l'equip d'Andreu Cervera jugarà aquest dissabte i diumenge. És un dels tornejos de més prestigi d'aquesta edat i que acull els millors planters de l'Estat espanyol.

Reial Madrid, Joventut de Badalona, Cornellà i Estudiantes atorgaran un plus de qualitat al torneig, que tindrà l'apunt internacional amb un equip arribat de Dinamarca, el Basketballklubben, i un altre d'Estònia, el Tallinna Kalev, precisament rival de la UESC en la fase de grups.

Malgrat que els grans clubs competiran amb infantils de primer any, el torneig pot aportar una bona experiència a l'equip de Cervera, que espera que els seus jugadors gaudeixin d'aquesta competició.

Andreu Cervera

Anem a gaudir de l'experiència, a veure com estem respecte aquests equips i a viure l'aventura de jugar contra equips internacionals.


La UESC disputarà els tres partits de la jornada prèvia al Pavelló del Cal Balsach i en cas d'acabar en primera posició jugarà les semifinals del torneig en la mateixa instal·lació. La final del Topbàsquet es jugarà al Pavelló del Nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.