La UB Sant Adrià B posa a prova l'ambició del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat visita una de les pistes més complicades / Font: Qbasket SC

El Qbasket Sant Cugat visita una de les pistes més complicades / Font: Qbasket SC

El Qbasket Sant Cugat avalua la seva ambició davant la Unió Bàsquet Sant Adrià (UBSA) B, líder del grup 3 de Segona Catalana, a la 11a jornada de competició. Els santcugatencs afronten dissabte a tres quarts de sis un repte d'una dificultat completament inversa al de la setmana passada, quan es van veure les cares amb el cuer. Els d'Ernest Santana són sisens amb cinc triomfs i cinc derrotes, i un triomf els aproparia a la zona capdavantera de la classificació.

Fa una setmana, els blau cel demostraven amb contundència ser un esglaó per sobre dels equips febles de la categoria, amb una pallissa sobre el Col·legi Cultural Badalona. Una jornada més tard, als santcugatencs els toca corroborar que també poden competir contra els grans del grup 3 de Segona Catalana, malgrat fer-ho lluny de Sant Cugat. El Pavelló Municipal de Sant Adrià rebrà els de Sant Cugat amb la intenció que el seu equip, l'UBSA B, allargui una ratxa que dura nou jornades.

Curiosament, l'únic partit que han perdut els adrianencs es remunta a la primera jornada, quan van perdre de forma clara contra el Badalonès B, precisament l'altre equip que compta amb nou triomfs i una derrota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.