La Salle Manresa rep una UE Sant Cugat que vol consolidar el rendiment


  • Comparteix:

La UESC viu el penúltim desplaçament de l'any

La UESC viu el penúltim desplaçament de l'any

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina mira cap a les posicions capdavanteres del grup 2 de Copa Catalunya en la penúltima visita de l'any, que la desplaça a la pista de la Salle Manresa. Els santcugatencs busquen consolidar per fi el procés d'adaptació dels nous jugadors i començar a rendir de forma constant, en un partit que es disputa dissabte a un quart de cinc de la tarda.

Quan falten tres jornades per a les vacances nadalenques i definir quins dos equips del grup 1 de Copa Catalunya participaran a la Copa Federació, la UESC afronta la seva visita a Manresa amb la intenció de no tornar-se a deixar sorprendre per un equip que, a priori, ha de lluitar per diferents objectius que els seus. L'equip manresà va ascendir el curs passat amb el millor registre del grup 2 de Primera Catalana i, de moment, marca el llindar de la promoció de descens amb quatre triomfs.

Els santcugatencs, de la seva banda, arriben després d'una treballada victòria contra un rocós Artés. Per provar de vèncer al Bages els de Guillem intentaran trobar les opcions, sobretot, dels seus homes interiors, ja que els manresans duen a terme un joc amb quatre jugadors oberts, amb molta intensitat i amb una defensa pressionant que utilitzen pràcticament tots els minuts de partit. Com a conseqüència, la Salle Manresa és l'equip que provoca més pèrdues de tot el grup.

Per aquesta manera de jugar que, segons Marc Guillem, és molt diferent a la del seu equip, el tècnic de la UESC preveu un partit molt complicat.

Marc Guillem

És una pista complicada però també és un rival molt complicat. Juga molts minuts amb quatre oberts, tenen una estructura molt diferent a la nostra.


Els santcugatencs tindran l'única baixa del base Adrià Mesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.